לחיזוק מערכת החיסון ולשיפור תהליכי עיכול מומלץ לשתות צ'אי עם רכיבים מיוחדים. הנה המרקחת שרקחתי עבורכם.
מרכיבי התרקחת (תבלינים)
- 2 מקלות קינמון
- 5 מסמרי ציפורן
- 3 פולי הל
- מספר פרוסות שורש ג`ינג`ר טרי
- חצי כפית אגוז מוסקט מגורר
- כפית אבקת כורכום
- 2 פקעות וורדים מיובשות
- חצי כוס חלב שבולת שועל
- דבש טבעי
אופן ההכנה
- למלא את שלושת רבעי תכולת הפינג`אן (או הקומקום) במים ולהביא לרתיחה יחד עם מקלות הקינמון, הציפורן, פולי ההל, הג`ינג`ר ואגוז המוסקט.
- לאחר הרתיחה להוסיף את הכורכום.
- להמשיך להרתיח על אש קטנה לפחות חמש דקות נוספות – ההרתחה תאפשר לכל הרכיבים הפעילים בתבלינים להיות זמינים יותר לגוף.
- להוסיף את פרחי הוורדים והחלב ולהרתיח עוד דקה.
- לסנן ולמזוג לספלים גדולים.
הצ'אי המיוחד הזה נועד לחיזוק מערכת החיסון ולשיפור תהליכי העיכול באמצעות שילוב של תבלינים ייחודיים ורכיבים טבעיים. התוצאה היא משקה חם ומזין, המסייע לגוף בהתמודדות עם חיידקים ושיפור העיכול. קחו ממנו בין ספל ל-3 ביום ותתחזקו!