פצפוצי אורז בשוקולד וקוקוס

מתוקים  בריאים זה כיף!
חטיפי האורז האלה הם נטולים גלוטן וסוכר, קראנצ'ים וטעימים, מושלמים כחטיף משביע לאמצע היום, אבל גם יתאימו כקינוח מתוק ובריא או כתחליף לעוגה על בסיס קמח חיטה.
החיטף הזה הוא עוד אילתור שלי כחלק  מנסיונותי להוריד כמויות של סוכר בכל מתכון, ולמצוא תחליפים ללא גלוטן.
האילתור הוכיח את עצמו, ועבר את גם את מבחן טעמם של הקטנים וגם את של הגדולים.
והוא ממש קליל להכנה, כמו המגמה של כל המתכונים שלי פה

רכיבים  

  • 2 כוסות אורז תפוח מלא
  • 2 חבילות של שוקולד טבעוני /שוקולד מריר ללא סוכר
  • 5 כפות שמן קוקוס איכותי
  • 1 כוס אגוזי לוז/מלך/שקדים קצוצים ( הכי טעים עם אגוזי לוז)
  • חצי כוס שבבי קוקוס
  • רבע כוס סילאן (רק במידה והשתמשתם בשוקלד מריר לא ממותק )
  • חצי כפית שטוחה של מלח

הוראות הכנה 

ממיסים בבן מארי את השוקולד,מורידים מהאש
מוסיפים לשוקולד המומס את שמן הקוקוס, שבבי הקוקוס, האגוזים, הסילאן והמלח
מערבבים לתערובת אחידה
מוסיפים לתערובת את  האורז התפוח
יוצקים לתבנית פיירקס עם ניר אפיה ומשטחים עם אצבעות נקיות
שמים במקרר לשעה לפחות
חותכים לקוביות וזלללים
את מה שנשאר יש לשמרור בקרור ולהוציא בסמוך לחהגשה

ניוזלטר

הירשם לניוזלטר שלי לפוסטים חדשים בבלוג. הישאר מעודכן מתיבת הדואר הנכנס שלך!

פוסטים אחרונים

מתכון לפאי משמשים קייצי ללא גלוטן

סלט ירוק

רוטב משגע לסלט ירוק

טבליות ויטמנים

מהו ההבדל בין נטורופתית לדיאטנית?

אודות היוצרת

הילה לב נטורופתית פרדס חנה

נטורופתית ,תזונאית (N.A) הרבליסטית קלינית (CI.H)

למעלה מעשור שאני עוזרת לאנשים לקדם את בריאותם ולעשות שינויים מעצימים בחייהם.

דילוג לתוכן