logo-wide (1)

ירקות מוקפצים עם עשבי תיבול

מבחינה קלורית,זהו סיר שהוא כמו של סלט ירקות חם כל עוד לא מגזימים עם השמן.
זמן הכנה כולל הבשול 25 דקות

מצרכים:
קישואים פרוסים דק2
גזרים פרוסים דק2
גמבות פרוסות דק2
כוס כרוב לבן קצוץ
גבעולי סלרי קצוצים 2
גבעולי בזיליקום2
אצבע גינגר מגורד
כפית קליפת לימון מגוררת
1 שן שום כתוש
1בצל/פרסה פרוס

לרוטב:
כף רוטב סויה תמרי
כפית דבש לא מחומם
כפית אבקת קארי

מתחילים להקפיץ:
מחממים כף שמן זית במחבת
מוסיפים את פרוסות הבצל לדקותיים
מוסיפים ומקפיצים: גזר,סלרי ,שורש גינגר, שום, גרידת לימון
להוסיף אץ רוטב הדבש, הקארי והסויה
לאחר כחמש דקות מוסיפים את פרוסות הקשוא ,הגמבות, הכרוב והבזיליקום.
ממשיכים להקפיץ עוד מספר דקות תוך ערבוב מתמיד.
אפשר להוסיף קצת פלפל שחור בסוף,אני אישית לא מוסיפה מלח המליחות העדינה של רוטב הסויה בדרך כלל מספיקה .

האם קיים טיפול טבעי לסרטן?

הרזיה בטוחה – כל הצעדים בדרך לגוף רזה ובריא

טיפות CBD לשינה – האם מדובר בטיפול יעיל?

ניוזלטר

הירשם לניוזלטר שלי לפוסטים חדשים בבלוג. הישאר מעודכן מתיבת הדואר הנכנס שלך!

פוסטים אחרונים

גלולות כורכומין

האם קיים טיפול טבעי לסרטן?

הרזיה - ג'ינס לא צמוד במותניים בגלל רזון תמונה צרה

הרזיה בטוחה – כל הצעדים בדרך לגוף רזה ובריא

אישה ישנה בשלווה

טיפות CBD לשינה – האם מדובר בטיפול יעיל?

אודות היוצרת

נטורופתית ,תזונאית (N.A) הרבליסטית קלינית (CI.H)

למעלה מעשור שאני עוזרת לאנשים לקדם את בריאותם ולעשות שינויים מעצימים בחייהם.

דילוג לתוכן